Tartu linn otsib lastele ja noortele aktiivõppeprogrammide pakkujaid

PM Haridusportaal
Copy
Tartu linnavalitsuse haridusosakonna juhataja Riho Raave.
Tartu linnavalitsuse haridusosakonna juhataja Riho Raave. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu linnavalitsuse haridusosakond otsib Tartu koolide õpilastele aktiivõppeprogrammide pakkujaid ning esmakordselt oodatakse pakkumisi ka Tartu lasteaialastele.

Tartus on aktiivõppeprogramme koolidele tellitud juba alates 2013. aastast. «Koostöö erinevate asutuste ja organisatsioonidega, kes pakuvad koolidele aktiivõppeprogramme, aitab mitmekesistada õppekava ja muuta õppetööd huvitavamaks. Varasemad kogemused näitavad, et lisavõimalusi õppetööks soovivad pakkuda paljud asutused ja koolid omakorda on huvitatud neid võimalusi järjest rohkem kasutama,» ütles haridusosakonna juhataja Riho Raave. «Loodetavasti leiame tänavu häid koostööpartnereid ka lasteaedadele.»

Koostöö programmide pakkujatega on korraldatud selliselt, et loodusainete ja täppisteaduste vallas ning humanitaar- ja sotsiaalvaldkonnas on igale munitsipaalkoolile avatud lähtuvalt klasside arvust tundide maht, mille ulatuses kool saab valida aktiivõppeprogramme pakkuja koostatud nimekirjast. Lasteaedadele oodatakse pakkumisi koolieelikutele ehk kuue- kuni seitsmeaastastele lastele.

Aktiivõppeprogramme viiakse läbi pakkuja kujundatud õppekeskkonnas kooli või lasteaiaga kokkulepitud ajal ning nende eest tasub haridusosakond. Pakkumusi oodatakse elektrooniliselt e-posti aadressile ho@tartu.ee hiljemalt 30. juunil kella 13-ks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles