TalTech tutvustab Tallinnas Vabaduse väljakul õppevõimalusi

PM Haridusportaal
Copy
TalTechi meelelahutuslik Labürindijooks Tartus 2018. aastal. 2022. aasta Labürindijooksus on eduka soorituse korral aga võimalik endale kindlustada õppekoht TalTechis.
TalTechi meelelahutuslik Labürindijooks Tartus 2018. aastal. 2022. aasta Labürindijooksus on eduka soorituse korral aga võimalik endale kindlustada õppekoht TalTechis. Foto: TalTech

Tallinna Tehnikaülikool (TalTech) kolib neljapäeval üheks päevaks Tallinna Vabaduse väljakule, et tutvustada kõigile huvilistele ülikooli õppimisvõimalusi, tudengiorganisatsioone ja tudengiprojekte.

Abiturientidel on kell 11–19 võimalus võistelda esmakordselt labürindijooksus, mille kümme parimat kindlustavad endale sügisest TalTechis õppekoha vabalt valitud bakalaureuseastme õppekaval.

14 x 30 meetri suurusel labürindialal peavad osalejad vastama küsimustele matemaatikast, füüsikast, keemiast, eesti keelest, loogikast, ajaloost ja ühiskonnaõpetusest. Labürindijooksul loevad teadmised ja kiirus, sest küsimustele õigesti vastanute vahel paneb lõpliku paremusjärjestuse paika labürindi läbimise aeg. 

Samal ajal on Vabaduse väljakul TalTechi õppemess, kus enda tegemisi ja õppimisvõimalusi tutvustavad ülikooli teaduskonnad ja mereakadeemia. Samuti saab tutvuda TalTechi tudengiorganisatsioonide ja mitmete tudengiprojektidega, nagu Baltikumi esimene päikeseauto Solaride, tudengivormel, iseAuto ja tudengisatelliit.

Uudistamist jagub kõigile – nendele, kes hakkavad gümnaasiumi lõpetama, kellel see lähiaastatel alles ees, kes tahavad ammutada infot oma lähedaste jaoks, kes on juba varem lõpetanud, aga soovivad end arendada või karjääri edendada, aga ka nendele, kes soovivad lihtsalt ülikooli tegevustega paremini kursis olla.

Täpsema info TalTechi õppemessi ja Labürindijooksu kohta leiab TalTechi kodulehelt taltech.ee/labürint.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles