Lennuakadeemia tutvustab tasuta e-kursusel lennunduserialasid

BNS
Copy
Lennuakadeemia on elanike hulgas üks hinnatumaid rakenduskõrgkoole
Lennuakadeemia on elanike hulgas üks hinnatumaid rakenduskõrgkoole Foto: Lennuakadeemia

Lennuakadeemia avab suure huvi tõttu tänavu mais taas tasuta e-kursuse, kus huvilistele tehakse sissejuhatus lennunduserialadesse.

Lennuakadeemia teatel avatakse tasuta ettevalmistuskursus «Sissejuhatus lennunduserialadesse» suure huvi tõttu sel aastal ka teist korda. Kursus on tasuta ja seda saab läbida omas tempos.

E-kursus on mõeldud peamiselt neile, kes soovivad Eesti Lennuakadeemiasse õppima minna, kuid sobib ka neile, kes tunnevad lihtsalt lennundusvaldkonna vastu huvi, ja soovivad tutvuda erinevate lennundusvaldkondadega.

Nendele, kes soovivad Lennuakadeemiasse õppima minna, annab kursus teadmisi ja enesekindlust, et olla sisseastumisvestlusel ja eeltestidel edukam. Lennuakademiasse õppima minnes saab läbitud e-kursuse eest ühe ainepunkti (EAP) õpingutesse üle kanda.

Kursuse läbinu mõistab lennuohutuse tagamise põhimõtteid, oskab kirjeldada side-, navigatsiooni- ja seiresüsteemide olulisust lennunduses, teab peamisi lennuki ja kopteri komponente ja mõistab nende vajalikkust ning lennueelse ülevaatuse põhimõtteid. Lisaks on tal ülevaade Eesti lennundusest ja suurimatest lennundusettevõtetest, ta teab mehitamata õhusõidukite ajalugu, liigitust ja otstarvet ning oskab hinnata mehitamata õhusõiduki käitamisel keskkonna erisusi, sealhulgas ilmaolusid.

Kursus algab 9. mail ja kestab kuni 6. juunini. Registreerumine lõpeb 8. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles