Viljandi noored saavad kandideerida suvisesse töömalevasse

BNS
Copy
Vaade Viljandi vanalinnale
Vaade Viljandi vanalinnale Foto: Elmo Riig

Alates esmaspäevast on Viljandi noortel võimalik kandideerida suvisesse töömalevasse.

Viljandi Avatud Noortetoa noorsootöötaja ja maleva koordinaator Liis Särg ütles, et suvine töömalev pakub tööd 105 Viljandi linnas töötavale või õppivale 13–18-aastasele noorele. «Sel korral anname võimaluse veelgi rohkematel töökatel noortel saada kodukohas koos omaealistega uusi töökogemusi,» ütles Särg.

Tema sõnul ei tööta kõik noored koos, vaid väiksemate rühmadega ning erinevates vahetustes. «Malevasuvi on jaotatud nelja vahetusse, millest kolmes on 25 ning ühes 30 noort. Koos töötavad 13–14-aastased malevlased, kelle tööpäev kestab neli tundi ning 15-18-aastased, kelle tööaeg on kuus tundi päevas,» selgitas maleva koordinaator.

Särg lisas, et sellel suvel on malevlastel taaskord võimalik töötada ka ettevõtjate juures. 2022. aasta malevas pakuvad noortele tööd COOP Viljandi kauplused, Maxima Viljandi kauplused, Mahe Eeriksaare OÜ Kolga-Jaanis, Kärjemari OÜ, FIE Terje Ringmets ning Viljandi Linnahooldus. Malevlasele on ettenähtud brutotöötasu 3,86 eurot tunnis.

Töömalevasse kandideerimiseks tuleb täita kandideerimisvorm veebiaadressil www.bit.ly/malev2022. Malevasse kandideerimine lõpeb 1. mail. Malevasse pääsevad noored selgitatakse välja hiljemalt 2. juuniks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles