Konverents toob tuhanded koolinoored ekraanide ette rahatarkust saama

BNS
Copy
Raha. Pilt on illustratiivne.
Raha. Pilt on illustratiivne. Foto: photo2000

Eesti Pangaliidu eestvedamisel toimub neljapäeval teist korda virtuaalne noorte rahatarkuse konverents «Raha=vabadus?», kus tuhanded noored üle Eesti saavad kuulata-vaadata ettevõtjate, investorite, poliitikute, muusikute ja teiste noorte mõtteid rahast, sellega ümberkäimisest, ettevõtlusest ja investeerimisest.

Kell 13 algavat veebikonverentsi on vaatama ja kuulama oodatud kõik huvilised, aga ennekõike põhikooli lõpuklasside ja gümnaasiumite õpilased, õpetajad ja lapsevanemad üle kogu Eesti. Osalemisest on teada andnud juba üle kahesaja kooli üle Eesti.

Konverentsi avab Eesti peaminister Kaja Kallas. Intervjuus ürituse moderaatori Mihkel Rauaga räägib elu jooksul kogunenud rahaga seotud õppetundidest investor ja õppejõud Kristjan Liivamägi. Oma kogemusi ettevõtlusega alustamisel jagavad moderaator Mart Vainu eestvedamisel mulluste edukate õpilasfirmade tegijad Karl Eerik Kala, Kadri Liis Laas ja Artur Sepp.

Seejärel vestleb Mihkel Raud raha teenimisest, säästmisest ja investeerimisest 5miinuse liikmete Estoni Kohveri ja Sir Lancelotiga. Teises paneelis kõnelevad aga ettevõtjad ja investorid Sten Tamkivi, Triin Hertmann ja Kätriin Huttunen finantsvabadusest, säästmise ja investeerimise põhitõdedest ning rahatarkusest laiemalt.

Ürituse lõpetab virtuaalne viktoriin kõigile osalejatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles