Integratsiooni Sihtasutus otsib vabatahtlikke eesti keelt õpetama

BNS
Copy
Vabatahtlikud on oodatud õpetama ukrainlastele eesti keelt
Vabatahtlikud on oodatud õpetama ukrainlastele eesti keelt Foto: Tairo Lutter / Postimees

Integratsiooni Sihtasutus ootab Ukraina põgenikele eesti keelt õpetada soovijaid endast märku andma.

Integratsiooni Sihtasutuse riigihanke tulemusel välja valitud keeleõppefirmad hakkavad täiskasvanud Ukraina sõjapõgenikele eesti keele õpet pakkuma. Ühtlasi edastatakse kogutavad vabatahtlike õpetajate kontaktid keeleõppefirmadele, et nad saaksid vajadusel õppetöösse täiendavaid jõude kaasata. Eesti keele A1-tasemel keeleõppekursusi pakutakse sellest suvest 10 000-le ajutise kaitse saanud Ukraina sõjapõgenikule.

Õpetamisel lähtutakse kohanemisprogrammi jaoks spetsiaalselt väljatöötatud õppematerjalidest. Eesti keelt õpetatakse eesti keeles nii veebis kui ka erinevates Eesti paikades.

Endast oodatakse märku andma eesti keelt emakeele tasemel oskavaid inimesi, kellel on eesti keele või eesti keele kui võõrkeele/kui teise keele kvalifikatsioon; muu keele või humanitaarainete õpetaja kvalifikatsioon; koolieelse lasteasutuse õpetaja või klassiõpetaja kvalifikatsioon või bakalaureuse- või magistrikraad filoloogias või haridusteadustes.

Töö on tasustatud. Arvestada palutakse sellega, et töö mahu ja sisu konkreetsed tingimused lepitakse kokku õpetaja ja koolitusettevõtte vahelises lepingus.

Ankeedi saab täita veebiaadressil https://www.integratsioon.ee/opetaja-ankeet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles