Karjääriüritus Võti Tulevikku viib kokku tudengid ja ettevõtjad

BNS
Copy
Võti Tulevikku on aastaid olnud suurim tudengite karjääriüritus
Võti Tulevikku on aastaid olnud suurim tudengite karjääriüritus Foto: Tallinna Tehnikaülikool

Tallinna Tehnikaülikoolis ja veebis toimub järgmisel nädalal Eesti suurim tudengitele suunatud karjääriüritus Võti Tulevikku.

15.–17. märtsil toimuv üritus pakub nii tudengitele kui ka ettevõtetele mugavat võimalust luua kontakte edukate praktika- või töölepingute sõlmimiseks. Tudengiorganisatsiooni BEST-Estonia korraldatud üritusel saavad ettevõtted osaleda karjäärimessil, läbi viia seminari või töötuba ning kajastada kataloogis infot enda kohta.

Esmakordselt toimub karjääriüritus hübriidversioonina ehk nii kohapeal kui ka veebi vahendusel, et jõuda motiveeritud tudengiteni üle kogu Eesti. Peale selle, et tänavu toimub karjääriüritus esimest korda hübriidversioonina, on projektitiim teinud ka mõningasi muudatusi.

Tavapärasele eestikeelsele veebilehele on lisandunud ingliskeelne. Karjääriürituse kontseptsiooni laiendamiseks oleme teinud Võti Tulevikku podcasti, kus arutletakse mitmesugustel noortele suunatud karjääriteemadel. Ja lõpetuseks, et kohapeal ettevõtetega tutvumine ei oleks liiga intensiivne, on korraldajad loonud tudengitele lõõgastusala, kus puhata ja mõtteid koguda.

2021. aasta märtsis toimunud Võti Tulevikku tõi kokku 73 ettevõtet ja üle 10 500 osaleja. Üritus piirangute tõttu veebis, kuid sellele vaatamata jäid nii 2. märtsil toimunud messipäev kui ka järgnevatel päevadel toimunud seminarid nii tudengitele kui ka ettevõtetele kauaks meelde. Tudengid said tutvuda meeldivate tööandjatega ja osaleda põnevates loengutes ja töötubades.

Kõiki eelmisel aastal toimunud seminare saab järele vaadata ka Võti Tulevikku Youtube’i kanalilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles