TalTech tutvustab magistriõppega seonduvat

PM Haridusportaal
Copy
Tallinna Tehnikaülikooli hoone.
Tallinna Tehnikaülikooli hoone. Foto: Liis Treimann

Tallinna Tehnikaülikool (TalTech) tutvustab esmaspäevast neljapäevani magistriõppekavu, samuti sisseastumise ja õppimise tingimusi.

Ülikooli uusimaks õppekavaks on rohelised energiatehnoloogiad, mille tugevusteks on materjaliteadus ja -tehnoloogiad fookusega päikese-, tuule- ning vesinikutehnoloogiatel.

Väga paljudel erialadel on sisseastumiseks vajalik vaid bakalaureusekraad, osa õppekavadel võib eelnev eriala olla ka teisest valdkonnast ja teisest ülikoolist. Magistriõppe infonädal algab kõikehõlmava virtuaalse infotunniga TalTechi Youtube’is esmaspäeval kell 18, kus TalTechi õppeosakond ja programmijuhid tutvustavad detailselt sisseastumistingimusi ning tehnikaülikoolis õppimise spetsiifikat.

Juba sama päeva õhtust kolmapäevani saab kuulata õppekavadele keskenduvaid loenguid ja infotunde. Erialasid tutvustavad ülikooli õppejõud ning tudengid, vilistlased jagavad kogemusi ja soovitusi.

TalTechis saab magistritasemel õppida viies valdkonnas, milleks on inseneeria, infotehnoloogia, loodusteadused, majandus ja merendus. Kokku saab uuel õppeaastal sisse astuda 39 magistrikavale. Lisaks saavad TalTechi magistrandid osa võtta Euroopa tipptehnikaülikoolide võrgustiku EuroTeQ Engineering University kursustest.

TalTechi magistriprogrammid on värskelt uuenenud ja sihivad tööturu vajadusi. Ülikooli lõpetajad on oodatud eksperdid tööturul ning nende palgatase on uuringute järgi teiste Eesti avalik-õiguslike ülikoolide lõpetajate palgatasemest kõrgem.

Lisainfo magistriõppe infonädala kohta on leitav veebilehel www.taltech.ee/MAinfo.

Avaldusi magistriõppesse saab esitada juba praegu ja seda 6. juuli keskpäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles