Maarjamaa hariduskolleegiumi direktoriks valiti Kristin Hollo

Postimees
Copy
Kristin Hollo
Kristin Hollo Foto: Sille Annuk

Konkursikomisjon valis Maarjamaa hariduskolleegiumi uueks juhiks Kristin Hollo.

Kristin Hollo on õigusnõunikuna olnud aastaid Eesti hariduse õigusloome arhitekt ja on viimastel aastatel töötanud haridus- ja teadusministeeriumis välishindamisosakonna ja järelevalve valdkonna juhina.

Komisjoni esimees, haridus- ja teadusministeeriumi riigikoolide pidamise valdkonna juht Raivo Trummal tõdes, et lõppvooru jõudnud kolme väga tugeva kandidaadi seast ei olnud valiku tegemine sugugi lihtne ülesanne.

«Riigi pidamisel pole ühtki teist kooli, mis tegutseb aastaringselt ja pakub nii mitmekülgseid teenuseid, mis seab koolijuhile kõrgendatud ootused. Uue juhi valiku puhul sai määravaks pikaajaline ja edukas kogemus eri huvirühmade vaateid tasakaalustada ning leida ühisosa. Värske koolijuht peab oluliseks, et Maarjamaa hariduskolleegium oleks eestvedav kompetentsikeskus, kus toimub süsteemne töö lastega ning teadmiste ja oskuste jagamine ka väljapoole,» lisas Trummal.

Kristin Hollot saab iseloomustada kui kaasavat, süsteemset ja tasakaalukat oma ala asjatundjat. «Kõige olulisemad on inimesed – see, kuidas neid hoida ja leida ning tagada, et igaühel oleks meeskonnas turvaline ja hea olla. Kui töötajatel on hea, on ka õpilastel hea,» ütles ta.

Uus koolijuht alustab tööd 1. aprillil 2022.

Maarjamaa hariduskolleegium on riigi enam kui 250 ametikohaga põhikool hariduslike erivajadustega õpilastele. Kool tegutseb kahes õppekohas – Tapa ja Kastre vallas. Koolis õpivad peamiselt tundeelu- ja käitumishäiretega ning psüühikahäiretega õpilased. Kool pakub kinnise lasteasutuse teenust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles