Algab konkurss presidendi noore teadlase, IT-teadlase ja keskkonnateadlase preemiatele

PM Haridusportaal
Copy
Noore teadlase preemiate jagamine 2017. aastal. Pildil vasakult Maksim Janihhin (IT- teadlase preemia), Kersti Kaljulaid.
Noore teadlase preemiate jagamine 2017. aastal. Pildil vasakult Maksim Janihhin (IT- teadlase preemia), Kersti Kaljulaid. Foto: Mihkel Maripuu

Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu kuulutab välja konkursi presidendi noore teadlase, noore IT-teadlase ja noore keskkonnateadlase preemiale.

Kõik preemiad on mõeldud kuni 35-aastastele teadlastele, kes teevad uurimistööd Eesti või välisriigi teadusasutuse või ülikooli juures. Preemiate suuruseks on 5000 eurot, noore teadlase preemiat rahastab Väino Kaldoja, noore IT-teadlase preemiat Microsofti arenduskeskus Eestis ning noore keskkonnateadlase preemia väljaandmist toetab Chocolala OÜ.

Kandidaate võivad esitada nii taotlejad ise, nende juhendajad, õppejõud ning tööandjad. Kandideerimiseks tuleb esitada avaldus koos eluloo ja kontaktandmetega; teadustöö ja selle olulisuse kirjeldus, asjassepuutuvate publikatsioonide loetelu ning kuni kaks soovituskirja juhendajalt, kolleegilt või erialaorganisatsioonilt. Kõik vajalikud dokumendid tuleb saata hiljemalt 25. märtsiks digitaalselt allkirjastatuna Vabariigi Presidendi Kultuurirahastule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles