TalTech avab õpihimulistele uksed

BNS
Copy
TTÜ/TalTech. Foto on illustratiivne.
TTÜ/TalTech. Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter

Tallinna Tehnikaülikoolis (TalTech) on 1. märtsil avatud uste päev, kus saab põhjaliku ülevaate õppimisvõimalustest, sisseastumistingimustest, õppekavadest ja ülikooli linnakust.

Ülikooli peahoone aulasse on selleks päevaks püsti pandud kõikide TalTechi teaduskondade boksid, kus saab otse nii tudengitelt kui ka õppejõududelt uurida, mis teeb õppimise eriliseks ja milliseid õppekavu pakutakse. Tutvuda saab inseneri-, infotehnoloogia-, loodus- ja majandusteaduskonnaga ning Eesti Mereakadeemiaga.

Lisaks saab messil uurida üldisemalt TalTechi sisseastumise kohta, näiteks millal ja kuidas esitada avaldust, millised on tingimused ühele või teisele õppekavale õppima asumiseks ja palju muud. Messilt saab teada ka ülikooli majutusvõimaluste ja stipendiumite kohta.

Samuti saab messil ülevaate vahetusõpingute kohta. Näiteks seda, kuidas saada TalTechi tudengina osa Euroopa tipptehnikaülikoolide kursustest EuroTeQ-i projekti kaudu. Erialamess on avatud kella 10–14.

Läbi aastate ülipopulaarne vastuvõtutingimuste infotund toimub ka sel aastal. Seal räägitakse detailselt läbi kõik see, mida on vaja teada TalTechi sisseastumisest. Infotund toimub kohe erialamessi kõrval asuvas auditooriumis ja algab kell 11.

Ülikooli minek ei tähenda ainult õppimist. Täisväärtusliku kogemuse annab aktiivne tudengielu. TalTechi tudengiorganisatsioonid ja kultuurikollektiivid tutvustavad enda tegevusi ja esmakursuslaste tulevasi võimalusi TalTechi tudengimajas. Lisaks muule ägedale võib seal kohata nii lendavaid tantsutüdrukud kui fotovarustusega filmiklubikaid. Tudengielu messi saab külastada kella 12–15.

Kõige parema arusaamise huvipakkuvast õppekavast annab aga töötoas, loengus, ringkäigul vms osalemine. Kõik bakalaureuse õppekavad on selleks päevaks välja mõelnud parima lahenduse, kuidas näidata, mida sellel õppekaval õpitakse. Ringkäikudel saab tutvuda TalTechi õppehoonete, laborite, ühiselamute ja sportimisvõimalustega. Töötoad, loengud ja ringkäigud toimuvad neljas voorus: algavad kell 12, viimane voor algab kell 16.

Töötubadesse registreerumine avatakse 21. veebruaril kell 8 hommikul.

Piisava hulga huviliste korral saavad soovijad TalTechi tulla spetsiaalselt tellitud tasuta bussidega. Selleks, et neid paremini planeerida, palume end bussidele registreerida hiljemalt 15. veebruaril. Registreerumine toimub avatud uste päeva üldregistreerimise lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles