Riik otsib konkursiga haridus- ja noorteametile peadirektorit

BNS
Copy
Haridusministeeriumi hoone Tartus Munga tänaval
Haridusministeeriumi hoone Tartus Munga tänaval Foto: Lauri Kulpsoo

Riigisekretär kuulutab välja avaliku konkursi haridus- ja noorteameti peadirektori ametikohale.

Haridus- ja noorteameti peadirektor panustab Eesti hariduse- ja noortevaldkonna kujundamisse ning haridusloo rahvusvahelisse levitamisse.

Sobival kandidaadil on magistrikraad või sellega võrdsustatud haridustase, vähemalt viieaastane organisatsiooni või struktuurüksuse juhtimiskogemus, inglise keele oskus vähemalt C1 tasemel ning kompetentsid vastavalt avaliku teenistuse tippjuhtide kompetentsimudelile.

Eelistatakse kandidaati, kellel on lai vaade haridus- ja noortevaldkonnale ning arusaam selle rollist ühiskonna arengu mõjutajana, arusaam avaliku sektori toimimisest, teenusorganisatsioonis töötamise kogemus ning rahvusvahelise suhtlemise ja strateegilise planeerimise kogemus.

Kandidaadilt eeldatakse riigisaladusele juurdepääsuloa olemasolu või valmisolekut selle taotlemiseks. Avaliku teenistuse tippjuhi teenistustähtaeg on viis aastat.

Kandideerimistaotluses palutakse esitada motiveeritud avaldus, CV, tunnistuse või diplomi koopia kvalifikatsiooni või hariduse kohta, samuti kinnitus, et puuduvad asjaolud, mis välistaksid ametnikuna teenistusse võtmise. Ühtlasi tuleb esitada essee teemal «Minu sihid haridus- ja noorteameti juhina järgmiseks viieks aastaks».

Dokumendid palutakse esitada hiljemalt 11. veebruariks tippjuhtide valikukomisjonile tippjuhi konkursiveebis aadressil tippjuhid.riigikantselei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles