Tartu Tervishoiu Kõrgkool pakub võimalust mikrokvalifikatsiooniks

PM Haridusportaal
Copy
Tartu tervishoiu kõrgkool
Tartu tervishoiu kõrgkool Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu Tervishoiu Kõrgkool hakkab pakkuma mikrokvalifikatsiooni töötervishoiu või kvaliteedijuhtimise ja eestvedamise valdkonnas. Pärast mikrokvalifikatsiooni läbimist on võimalik asuda õppima tervisekaitse spetsialisti rakenduskõrghariduse õppekaval.

Töötervishoiu mikrokvalifikatsiooni eesmärk on aidata mõista, kuidas ohutegurid ja töökeskkond mõjutavad inimese füüsilist ja vaimset tervist. Õppima asumiseks on vajalik keskharidus.

Kvaliteedijuhtimise ja eestvedamise mikrokraadi eesmärk on toetada tervishoiuteenuste kvaliteedi hindamise ja parendamise ning meeskonnatöö eestvedamisega seotud pädevuste arendamist. Mikrokvalifikatsioon on osa terviseteaduste magistriõppe õppekavast ning õppima asumise eelduseks on rakenduskõrgharidus või bakalaureuse taseme haridus tervishoiuvaldkonnas.

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli arendusspetsialist Kersti Sõgel selgitas, et mikrokvalifikatsioon võimaldab õppima tulla ka neil, kel aega napib, aga on suur soov uusi teadmisi omandada, kuna muidu mitmeaastast õppekava saab sel moel õppida väiksemate osade kaupa. «Mikrokvalifikatsioon võib olla just see, mis aitab leida elus uue huvipakkuva suuna või täiendada olemasolevaid teadmisi,» lisas ta.

Infot mikrokvalifikatsioonide kohta leiab kooli kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles