Riik pakub peagi taas võimalust tasuta eesti keelt õppida

PM Haridusportaal
Copy
Klassiruum.
Klassiruum. Foto: Arvo Meeks

Integratsiooni Sihtasutuse veebilehel integratsioon.ee algab 2. veebruaril kell 10 avalik registreerimine tasuta eesti keele kursustele, kokku saab õppima asuda 944 inimest.

Eesti keele huvilistele pakub Integratsiooni Sihtasutus A1-C1 tasemel veebikursustel 160 õppekohta ning A1-C1 tasemel kontaktõppe kursustel klassiruumides 784 õppekohta. Kontaktõppes keeletunnid toimuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Maardus, Narvas, Jõhvis, Kohtla-Järvel ja Ahtme linnaosas.

Kursustele saavad registreeruda täiskasvanud alates 18. eluaastast ID-kaardi, Mobiil-ID või Smart-ID abil.

Integratsiooni Sihtasutuse kodulehel saab juba praegu tutvuda kursuste tunniplaani ja kursustele registreerimise reeglitega ning testida oma keeleoskust.

Kontaktõppes osalemiseks on vajalik Covid-tõend.

Lisaks A1-C1 taseme keelekursustele pakub Integratsiooni Sihtasutus alanud poolaastal võimalust osaleda Tallinna ja Narva eesti keele majade keeleõpet toetavatel üritustel ja keeleoskuse lihvimise erikursustel.

Eesti keele huvilistel on võimalus osaleda ka Integratsiooni Sihtasutuse eesti keele majade juures toimuvatel nõustamistel, kus aidatakse analüüsida iga inimese vajadusi ja kogemusi, teha selgeks keeletase ning koostatakse keeleõppe plaan. Nõustamisele registreerimiseks tuleb võtta ühendust e-posti teel info@integratsiooniinfo.ee või tasuta telefonil 800 9999.

Eesti keele õpet Integratsiooni Sihtasutuse kursustel rahastab kultuuriministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles