EKSPERT EETRIS ⟩ Hannes Palang «Miks me ei taha tuuleparke?» (4)

Claire Peinar
, Postimees TV toimetaja
Copy

Tallinna Ülikooli saatesarja «Ekspert eetris» seekordses saates räägime maastike muutustest ja sellest, kuidas need inimesi mõjutavad.

Meil on raske aktsepteerida muutusi maastikes ning seetõttu on keeruline leppida suurte infrastruktuuriprojektidega, mis neid muudavad. Miks see nii on ja kuhu see meid viib, räägime saatekülalise TLÜ humanitaarteaduste instituudi inimgeograafia professori ja maastiku ja kultuuri keskuse juhataja Hannes Palanguga.

Saade algab 2. veebruaril kell 16 ja on hiljem järelvaadatav. Saatejuht on Tallinna Ülikooli arendusprorektor Katrin Saks.

Saatesari «Ekspert eetris» vahendab põnevaid, silmaringi avardavad ja harivaid teemasid, olgu tegu tervise, poliitika, hariduse, kunsti või juriidikaga. Saates arutatakse koos oma valdkonna ekspertidega just praegu aktuaalseid küsimusi, mis puudutavad kõiki. Teadlaste roll on ühiskonnas tähtsam kui kunagi varem. Iga päev paiskab õhku rohkem küsimusi kui vastuseid. Selguseks, uuteks lahendusteks ja tarkadeks otsusteks, olgu riigi või inimese tasandil, on vaja tõenduspõhisust.

Saatejuhid on Tallinna Ülikooli arendusprorektor Katrin Saks, BFMi lektor Mart Soonik ja Tallinna Ülikooli kommunikatsioonijuht Rein Olesk.

«Ekspert eetris» sai alguse 2020. aasta kevadel ning pälvis oma teemapüstitustega 2020. aasta teaduse populariseerija tunnustuse.

Varasemaid saateid saab järele vaadata Tallinna Ülikooli veebilehel ja tv.postimees.ee.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles