Ettevõtliku Kooli haridusprogrammi asub koordineerima Kristel Koddala

PM Haridusportaal
Copy
Kristel Koddala
Kristel Koddala Foto: Maakondlike Arenduskeskuste võrgustik

Esmaspäevast alustab Ettevõtliku Kooli haridusprogrammi üle-eestilist koordineerimist Kristel Koddala, kelle peamiseks ülesandeks saab võrgustikuga liitunud haridusasutuste ja maakondlike arenduskeskuste tegevuste koordineerimine.

Seni programmi koordineerinud Piret Torm-Mirontšik jätkab Ettevõtliku Kooli programmijuhina.

Kristel Koddala on alates 2019. aastast olnud noorte ettevõtlikkuse projektijuhi ametikohal Põlvamaa arenduskeskuses. Projektijuhina koordineeris Kristel Põlvamaa Ettevõtliku Kooli haridusprogrammi võrgustikku ja sai osa maakondlike koordinaatorite töödest ja tegemistest.

«Ettevõtliku Kooli haridusprogramm tuli minu ellu 2014. aasta augustis, kui asusin tööle Setomaa väikesesse põhikooli. Tuli ja tõi äratundmise, et nii peakski koolis õppetöö toimuma. Haridus on minu südameasi ja kutsumus ning usun, et ettevõtlikke ja elus hakkama saavate noorte õpetamine ning toetamine on ühiskonnale üks olulisemaid eesmärke lisaks õpilaste akadeemilistele teadmistele,» rääkis Kristel.

Ettevõtlik Kool on kaasaegse hariduse kvaliteedimärk, mis on koondnimetus põnevale ja kaasavale õppimise metoodikale ning ühtlasi haridusprogramm, mis toob koolidesse ja lasteaedadesse rohkem iseseisvat ja ettevõtlikku hoiakut, arendab lastes otsustusvõimet ja ärgitab tegutsemishimu.

Ettevõtliku Kooli võrgustik on laienenud igasse Eesti maakonda, kus kohalikul tasandil koordineerivad programmi maakondlikud arenduskeskused. Ettevõtliku kooli põhimõtete järgi töötab rohkem kui 160 õppeasutust üle kogu Eesti, kokku üle 35 000 õppija. Tihedasse koostöösse on haaratud ka lapsevanemad ja kogukonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles