Justiitsministeerium valis välja teadustööde konkursi parimad (1)

BNS
Copy
Hindamiskomisjoni tööd juhtis õiguspoliitika asekantsler Heddi Lutterus
Hindamiskomisjoni tööd juhtis õiguspoliitika asekantsler Heddi Lutterus Foto: Justiitsministeerium

Justiistministeerium kuulutas välja tänavuse era- ja avaliku õiguse, intellektuaalse omandi ja konkurentsiõiguse ning õigusloomealaste teadustööde konkursi parimad.

Võidutöö valis välja justiitsministeeriumi ametnikest koosnev hindamiskomisjon, mida juhtis õiguspoliitika asekantsler Heddi Lutterus. Komisjon valis konkursi võitjaks Kristi Värgi magistritöö «Isikuandmete vastutava ja volitatud töötleja kontseptsiooni rakendamine andmekogudes» ning autasustab teda 1000-eurose stipendiumiga.

Komisjoni soovil väärivad tunnustust ja 500-eurost stipendiumi ka Airiin Antsoni magistritöö «Elektroonilise side andmete säilitamise ja põhiõiguste tagamise vahekord kriminaalmenetluses», Rene Kärneri magistritöö «Riigi otsustusruum laste vaktsineerimisel lapse õiguste ja vanema otsustusvabaduse kontekstis», Merily Rooli magistritöö «Raamlepinguga seonduvad aktuaalsed õiguslikud probleemid» ning Keiti Roosbaumi magistritöö «Infosüsteemide arendusvajaduste kajastamine eesti õigusloomes.»

Justiitsministeeriumi avaliku õiguse, eraõiguse, intellektuaalse omandi ja konkurentsiõiguse ning õigusloomealaste teadustööde 2020/21. aasta konkursile laekus tähtajaks kokku üheksa tööd.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles