Algab konkurss presidendi hariduspreemiatele

PM Haridusportaal
Copy
President Alar Karis jagab peagi taas hariduspreemiaid
President Alar Karis jagab peagi taas hariduspreemiaid Foto: Elmo Riig

Presidendi kultuurirahastu kuulutab välja konkursi presidendi noore haridustegelase preemiale ning reaalainete eripreemiale, taotlusi oodatakse 7. jaanuarini.

Mõlema preemia suurus on 5000 eurot ning need on mõeldud taotlemise ajal 35-aastasele või nooremale inimesele, kes on saavutanud Eesti hariduselus väljapaistvaid tulemusi, olgu siis õpetades, õppematerjale koostades või haridusuuendusi eest vedades. Kandidaate preemiale saavad esitada nii tingimustele vastavad inimesed ise kui ka nende kolleegid ja õpilased, samuti haridusalal tegutsevad organisatsioonid.

Kandideerimiseks tuleb hiljemalt järgmise aasta 7. jaanuaril saata aadressil vpinfo@vpk.ee avaldus kandidaadi ja tema saavutuste tutvustusega.

Põhjalikumalt on kandideerimistingimused kirjas preemia statuudis, mille leiab veebilehelt https://www.president.ee/et/vabariigi-president/institutsioonid/35 .

Noore haridustegelase preemiat rahastab Bolt ning noore haridustegelase reaalainete eripreemiat toetab Microsofti arenduskeskus Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles