EKSPERT EETRIS ⟩ Janika Leoste «Tehnoloogia roll hariduses. Segab või abistab?»

Claire Peinar
, Postimees TV toimetaja
Copy

2021. aasta eelviimases Tallinna Ülikooli saatesarja "Ekspert eetris" saates võetakse luubi alla tehnoloogia roll hariduses. Küsimus on selles, kas see abistab või segab. Teemat avab Tallinna Ülikooli haridusteaduste instituudi ettevõtluskoostöö ja innovatsiooni peaspetsialist ning samal teemal uurimistöö teinud värske doktor Janika Leoste.

Rahvusvahelises teaduskirjanduses heidetakse õpetajatele pahatihti ette liigset leigust haridustehnoloogiliste uuenduste klassiruumi toomisel. Kas tegemist on õpetajate kiusliku kapriisiga või on põhjus pigem avatud innovatsiooni põhimõtete eiramises?

Saade algab 8. detsembril kell 16 ja on hiljem järelvaadatav. Saatejuht on BFM-i lektor Mart Soonik.

Saatesari «Ekspert eetris» vahendab põnevaid, silmaringi avardavad ja harivaid teemasid, olgu tegu tervise, poliitika, hariduse, kunsti või juriidikaga. Saates arutatakse koos oma valdkonna ekspertidega just praegu aktuaalseid küsimusi, mis puudutavad kõiki. Teadlaste roll on ühiskonnas tähtsam kui kunagi varem. Iga päev paiskab õhku rohkem küsimusi kui vastuseid. Selguseks, uuteks lahendusteks ja tarkadeks otsusteks, olgu riigi või inimese tasandil, on vaja tõenduspõhisust.

Saatejuhid on Tallinna Ülikooli prorektor Katrin Saks, BFMi lektor Mart Soonik ja Tallinna Ülikooli kommunikatsioonijuht Rein Olesk.

«Ekspert eetris» sai alguse 2020. aasta kevadel ning pälvis oma teemapüstitustega 2020. aasta teaduse populariseerija tunnustuse.

Varasemaid saateid saab järele vaadata Tallinna Ülikooli veebilehel ja tv.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles