Kood/Jõhvi võitis «Ida-Viru Aasta Äritegu 2021» tiitli

Agnes Korv
, Haridusportaali toimetaja
Copy
Tehnoloogiakooli kood/Jõhvi avaaktus tänavu sügisel.
Tehnoloogiakooli kood/Jõhvi avaaktus tänavu sügisel. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Konkursil «Ida-Virumaa Aasta Ettevõtted 2021» tunnistati Ida-Virumaa aasta ettevõtjaks Kood/Jõhvi, mis pakub Ida-Virumaal IT haridust innovatiivse metoodikaga.

Konkursi ühe korraldaja, SA Ida-Viru Ettevõtluskeskus juhataja Pille Söödi sõnul annab Kood/Jõhvi avamine Ida-Virumaale võimaluse astuda oma ettevõtluse arendamisel ja mitmekesistamisel suure sammu tuleviku suunas. «Koolis arendatavad digioskused annavad maakonnale tõuke start-up ettevõtluse arendamisel ning ka kaasaegse info- ja kommunikatsioonitehnoloogia lõimimisel maakonnas traditsiooniliselt tugeva tööstusettevõtlusega,» sõnas ta. 

Konkursi Ida-Virumaa ettevõtete tunnustamiseks kuulutasid ühiselt välja Ida-Viru Ettevõtluskeskus, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja Jõhvi esindus, Ida-Virumaa Omavalitsuste Liit, SA Ida-Viru Tööstusalade Arendus, Europe Direct`i Jõhvi kontaktpunkt ja Ida-Virumaa ajaleht «Põhjarannik». Konkursi eesmärk on väärtustada ettevõtlust ja ettevõtlikkust Ida-Virumaal ning sellele laekus üle 70 ettepaneku erinevate ettevõtete ja organisatsioonide tunnustamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles