Tallinn otsib tunnustust väärivaid noorsootöötegijaid ja -tegusid

Agnes Korv
, Haridusportaali toimetaja
Copy
Tunnustamiskonkursile saab esitada pealinna noorsootöö tegijaid ja tegusid. Pilt on illustreeriv.
Tunnustamiskonkursile saab esitada pealinna noorsootöö tegijaid ja tegusid. Pilt on illustreeriv. Foto: Otepää vallavalitsus

Tallinna tunnustuskonkursile «Suured teod 2021» saab esitada nominente, kes on aasta jooksul jäänud silma mõne tunnustust vääriva teoga noorsootöö valdkonnas. Nominente oodatakse kokku viies kategoorias: Tallinna noorte suured teod, suured teod Tallinna noortele, aasta noorsootöötaja, aasta noor vabatahtlik ning aasta noorteühing. 

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on noorsootöö valdkonnas tegutsevate inimeste ja silmapaistvate tegude tunnustamise traditsioon oluline, kuna noored on need, kes loovad meie tulevikku. «Kutsume üles kõiki Tallinnas elavaid ja tegutsevaid inimesi märkama ja esile tõstma neid, kes töötavad koos noortega ja noorte heaks. Olulisel kohal on ka tegusad noored, kelle panus on Tallinna linna arengus hindamatu. Kuid nii nagu on oluline tunnustada inimesi enda kõrval, on oluline esile tõsta ka iseenda head tööd. Niisiis kutsume üles inimesi, kes tunnevad, et nende teod või saavutused on olnud noorsootöö valdkonnas märkimisväärsed, julgelt esitama ka iseenda kanditatuuri,» sõnas abilinnapea.

Esmakordselt saab sel aastal esitada ankeete nii eesti kui vene keeles, lisaks tõusis sel aastal 500 euro võrra aasta noorsootöötaja kategooria võidupreemia suurus.

Kandidaate saab elektrooniliselt esitada kuni 10. jaanuarini 2022. Lisainfot kategooriate ja tingimuste kohta leiab sündmuse veebilehelt.

Auhindade saajad avalikustatakse 11. märtsil pidulikul auhinnagalal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles