Kuressaare ametikoolis algas talvine vastuvõtt

Agnes Korv
, Haridusportaali toimetaja
Copy
Kujundusgraafika õpilased Kuressaare ametikoolis.
Kujundusgraafika õpilased Kuressaare ametikoolis. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

​Kuressaare ametikoolis algas talvine vastuvõtt pagari erialale ja kahele kujundaja eriala spetsialiseerumisele tsükliõppes ning kutsevaliku õppekavale päevaõppes.

Pagari eriala õppeaeg on üks aasta. Õpitakse valmistama liht- ja valikpagaritooteid. Valikmoodulites on muuhulgas rahvaste küpsetised, toidufotograafia ja eriala toetav arvutiõpetus.

Kujundaja-stilisti eriala õppeaeg on kaks ja pool aastat. Erialal spetsialiseerutakse moe- ja filmistilistikale. Lisaks saadakse disaini baasteadmised ja -oskused kujundustarkvarade kasutamisest, fotograafiast ja disainiprotsessist.

Interaktiivse graafika kujundaja eriala on suunatud liikumispuudega inimestele. Eesmärk on anda neile tööturul nõutud erialaoskused, millega on võimalik kodukontoris tööd teha. Õppeaeg on 2,5 aastat. Õpe viiakse läbi töökohapõhises õppevormis.

Päevases õppes saab asuda õppima kutsevaliku õppekaval. Tegu on paindliku õppekavaga, kus õppija saab õppetöös osaleda 1-5 kuud. Õppekava on neile, kes pole veel oma erialavalikus kindlad. Õpitakse tegema teadlikumaid karjäärivalikuid ja saadakse alus õpitee jätkamiseks.

Sisseastumisavaldusi saab esitada kuni 9. jaanuarini elektroonilises vastuvõtu infosüsteemis sais.ee või tööpäeviti kell 8-16 ametikooli õppehoone esimesel korrusel.

Sisseastumisvestlused viiakse läbi ajavahemikul 11.-14. jaanuar. Õppetöö algab veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles