EKSPERT EETRIS ⟩ Mailis Neppo «Inimeste juhtimine eile, täna ja homme»

Claire Peinar
, Postimees TV toimetaja
Copy

24. novembril algusega kell 16.00 räägitakse Tallinna ülikooli saatesarjas «Ekspert eetris» inimestest ja kui oluline on nende kaasamine, motiveerimine ja areng tänasel päeval. Saates „Inimeste juhtimine eile, täna ja homme” on külas Tallinna Ülikooli vilistlane ja Eesti Personalijuhtimise Ühing (PARE) tegevjuht Mailis Neppo.

Klassikalised teooriad nägid inimest kui väikest mutrikest suures masinavärgis. Tänases maailmas juurdub juhtimisse üha enam inimeste kaasamine, motiveerimine ja nende areng. Paraku oleme jõudnud punkti, kus enam vanamoodi juhtida ei saa ja uutmoodi veel ei oska. Vanad koerad peavad õppima uusi trikke või tuletama meelde unustatud tarkused.

Saates arutame, mis on muutunud inimeste juhtimises aastal 2021 ja mida ootavad tööandjad ja töövõtjad. Külas on Tallinna Ülikooli vilistlane ja Eesti Personalijuhtimise Ühing (PARE) tegevjuht Mailis Neppo.

Saatejuht on BFM-i lektor Mart Soonik.

Saatesari «Ekspert eetris» vahendab põnevaid, silmaringi avardavad ja harivaid teemasid, olgu tegu tervise, poliitika, hariduse, kunsti või juriidikaga. Saates arutatakse koos oma valdkonna ekspertidega just praegu aktuaalseid küsimusi, mis puudutavad kõiki. Teadlaste roll on ühiskonnas tähtsam kui kunagi varem. Iga päev paiskab õhku rohkem küsimusi kui vastuseid. Selguseks, uuteks lahendusteks ja tarkadeks otsusteks, olgu riigi või inimese tasandil, on vaja tõenduspõhisust.

Saatejuhid on Tallinna Ülikooli prorektor Katrin Saks, BFMi lektor Mart Soonik ja Tallinna Ülikooli kommunikatsioonijuht Rein Olesk.

«Ekspert eetris» sai alguse 2020. aasta kevadel ning pälvis oma teemapüstitustega 2020. aasta teaduse populariseerija tunnustuse.

Varasemaid saateid saab järele vaadata Tallinna Ülikooli veebilehel ja tv.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles