Valga põhikool läheb osaliselt distantsõppele

BNS
Copy
Valga põhikool
Valga põhikool Foto: Arvo Meeks

Valga põhikool läheb seoses koroonaviiruse suure levikuga Valgamaal ja Valga vallas osaliselt distantsõppele.

Valga vallavalitsuse teatel taotles Valga põhikooli meeskond koolipidaja teadmisel tervisemetilt 5.b klassi ja 1.-4. klasside distantsõppele jätmist kuni 26. novembrini. Koduõppest pääsevad vaid erivajadusega lapsed. 

Kaugõppele jäävad need lennud ja klass, kus esineb mitmeid haigusjuhtumeid. Distantsõppele jäävate klasside õpilastel palutakse tungivalt hoiduda kõikidest koduvälistest lähikontaktidest, mis tähendab, et õpilased ei osale huvitöös ja spordiringides ning ei kohtu sõpradega tänaval.

Põhikooli direktor Hannely Luik-Stogovi sõnul oli taotluse esitamine kogu koolipere heaolu huvides ning tingitud sellest, et kooli kiirtestimise ja PCR testimise statistika näitavad viiruse leviku kiiret tõusutendentsi. Sellise õppetöö korralduse eesmärk on pidurdada olemasolevate kollete levikut ning uute kollete tekkimist ja massilist nakatumist.

Koolitöö korralduslikku infot ja teavet toidupakkide tellimise kohta edastatakse distantsõppele jäävate klasside õpilastele elektroonilise päeviku keskkonnas. Nii kontaktõppes kui ka distantsõppes toimuvad koolitunnid vastavalt tunniplaanile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles