Algab haridusteaduslike tööde riiklik konkurss

PM Haridusportaal
Copy
Eesti Teadusagentuur
Eesti Teadusagentuur Foto: Eesti Teadusagentuur

Eesti Teadusagentuur kutsub osalema haridusteaduslike tööde riiklikul konkursil, tööde esitamise tähtaeg on 15. jaanuar ja konkursi preemiafond on 10 500 eurot.

Konkursile on oodatud üliõpilaste ning haridus- ja kasvatusteadlaste tööd järgnevates kategooriates: eesti keeles publitseeritud teadustööd/artiklid; võõrkeeles publitseeritud teadustööd/artiklid; publitseeritud ja/või kaitsmisele lubatud doktoritööd ning monograafiad; magistritööd.

Konkursitöö peab olema kaitsmisele lubatud või trükis avaldatud konkursi toimumise aastal või sellele eelneval kahel viimasel kalendriaastal. Töid saab esitada 15. jaanuarini ETAg-i konkursikeskkonnas www.etag.ee/konkursid. Konkursi tingimustega saab lähemalt tutvuda aadressil https://www.etag.ee/tegevused/konkursid/haridusteaduslike-toode-konkurss/ .

Parimate tööde autoreid autasustatakse haridusteaduste konverentsil, mis toimub 2022. aasta kevadel.

Konkursi eesmärk on väärtustada haridus- ja kasvatusteaduste valdkonna teadustööd, innustada tulemuste publitseerimist ning avaldada tunnustust teadustöö tegijatele. Konkurssi korraldab Eesti Teadusagentuur ning rahastab haridus- ja teadusministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles