ERMis toimub humanitaarainete õpilaskonverents HUNTS 2021

PM Haridusportaal
Copy
ERMis toimuval konverentsil arutlevad noored keele, kultuuri, ajakirjanduse ja muusikaga seostuvate teemade üle.
ERMis toimuval konverentsil arutlevad noored keele, kultuuri, ajakirjanduse ja muusikaga seostuvate teemade üle. Foto: Simo Sepp

Eesti Rahva Muuseumis Tartus toimub 5. novembril humanitaarainete õpilaskonverents HUNTS 2021.

HUNTS on mõeldud õpilastele üle Eesti, kes käesoleval õppeaastal õpivad 9.-12. klassis. «Konverentsiga soovime laiemalt teadvustada humanitaarainete vajalikkust Eesti riigile ja ühiskonnale ning innustada noori tegelema humanitaarteadustega,» ütles konverentsi üks korraldajatest, Kirjandusmuuseumi teadur Ave Goršič. «HUNTS on ühtlasi noortele võimalus üksteist innustada ja tunnustada. Ehkki pandeemia on tugevalt mõjutanud ka HUNTSi toimumist, on meil hea meel, et sellel aastal konverents siiski toimub.»

Kolmandat korda toimuval konverentsil astuvad üles koolinoored, kes arutlevad keele, kultuuri, ajakirjanduse ja muusikaga seostuvate teemade üle, konverentsi võtab kokku ümarlaua-arutelu pandeemia mõjudest haridusele ja koolikogemusele ning võimalustest, kuidas nende mõjudega paremini toime tulla.

Konverentsi kavaga on võimalik tutvuda SIIN 

HUNTS 2021 korraldajad on Eesti Kirjandusmuuseum, Eesti Rahva Muuseum ja Hugo Treffneri Gümnaasium. HUNTSi toetavad Eesti Teadusagentuur ja Eesti-uuringute tippkeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles