Tallinna Kesklinna lasteaiad saavad uued liikluslinnakud

PM Haridusportaal
Copy
Lapsed liikluses. Pilt on illustratiivne.
Lapsed liikluses. Pilt on illustratiivne. Foto: Küllike Rooväli

Kümme Tallinna Kesklinna lasteaeda saab uued liikluslinnakud, et aidata lastel õppida ohutult liiklema ja kaasliiklejatega arvestama – kaheksas lasteaias on tööd juba lõpetatud ning kahes lõpusirgel.

Kesklinna vanema Monika Haukanõmme sõnul on liiklusharidus eluliselt vajalik, eriti arvestades, et ka täiskasvanutel on teinekord raskusi muutunud olude ja uute liiklusvahenditega linnapildis ära harjuda. «Seetõttu muutub liikluses üksteisega arvestamine ja ohutusreeglite järgimine aina olulisemaks. Õnneks uus põlvkond saab seda kõike juba lasteaias läbi mängida ja mängu kaudu liikluses õigesti käituma õppida,» ütles Haukanõmm.

Rajatavad liikluslinnakud arvestavad iga lasteaia ruumiga ja tulevad erinäolised, kuna nende väliala ja võimalused on erinevad.

Uued liikluslinnakud Kesklinnas said Tallinna Suitsupääsupesa lasteaed, Tallinna Päevalille lasteaed, Tallinna Jaan Poska lasteaed, Tallinna Kullatera lasteaed, Tallinna lastesõim Planeedi Mudila, Tallinna Sipsiku lasteaed, Tallinna Mesimummu lasteaed ja Tallinna Komeedi lasteaed.

Järgmisel nädalal viiakse lõpuni tööd Tallinna Lotte lasteaias ja Tallinna Kadrioru lasteaias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles