Paide koolid distantsõppele ei lähe

BNS
Copy
Priit Värk
Priit Värk Foto: Dmitri Kotjuh

Paide linnavalitsus ja haridusasutuste juhid otsustasid, et Paide koolid distantsõppele ei lähe.

«Paide koolides jätkub uuesti nädalast kontaktõpe ning seda seniks kuni suudame tagada kõigi osapoolte ohutuse. Rakendame kiirtestimist kolm korda nädalas kõigile õpilastele ja personalile nagu hairdus- ja teadusministeerium on ette näinud, et õppetöö saaks jätkuda võimalikult sujuvalt,» sõnas Paide linnapea Priit Värk.

Koolijuhtide hinnagul võib probleeme tulla õpilaste testimisel ning selle efektiivsel korraldamisel. Siinkohal loodetakse ka vanemate selgitustööle kodudes, et kiirtestimine on antud hetkel kõigi ohutuse tagamiseks vajalik. Igal vanemal lasub vastutus ühiskonna ja kaaskodanike ees - selgitused ning eeskujulik käitumine piirangutest kinnipidamisel on lastele antud olukorras hädavajalikud.

Linnavõim soovitab endiselt kanda meditsiinilisi maske kõigil inimestel, hoida distantsi ning vähendada külastusi, et viirushaiguse edasikandumine oleks minimaalne. Vähimagi haiguskahtluse korral tuleb pöörduda perearsti poole, et selgitada välja võimalik haigestumise põhjus, jääda koheselt koju ning vältida kontakte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles