Tallinna linnamuuseumi seitse muuseumit ootavad õpetajaid koolivaheaja infopäevale

PM Haridusportaal
Copy
Algkooli- ja lasteaiaõpetajad kogunevad infopäevale Miiamilla lastemuuseumis.
Algkooli- ja lasteaiaõpetajad kogunevad infopäevale Miiamilla lastemuuseumis. Foto: Priit Põldme Arhiiv

Tallinna linnamuuseum kutsub koolivaheaja esimesel päeval  õpetajaid seitsme muuseumi infopäevale.

Tallinna linnamuuseum kutsub õpetajaid, huvijuhte ja noorsootöö tegijaid  25. oktoobril kell 12–15 muuseumihariduse infopäevale. 

Haridustöötajatele mõeldud infopäeval saab lähemalt tutvuda Tallinna linnamuuseumi seitsme filiaali haridustegevusega, koguda infomaterjale, broneerida muuseumitundide aegu ja tutvuda muuseumihoonetega. Osaleda saab mitmes töötoas ning ekskursioonidel.

Seekordne infopäev on jaotatud sihtrühmade kaupa Tallinna linnamuuseumi filiaalidesse nii vanalinnas kui Kadriorus, et pakkuda võimalikult paremat ülevaadet eri muuseumide võimalustest. Vabal valikul saab end registreerida ka töötubadesse ja linnaretkedele.

Algkooli- ja lasteaiaõpetajaid ootab lastemuuseum Miiamilla kell 12–13.30, eestikeelseid põhikooli- ja gümnaasiumiõpetajaid ootab Kiek in de Köki kindlustustemuuseum kell 12–13.30 ja venekeelseid põhikooli- ja gümnaasiumiõpetajaid ootab Tallinna vene muuseum kell 12–13.30.

Töötoad ja linnaretked toimuvad erinevates muuseumides. Kogu info programmi kohta  on leitav Tallinna linnamuuseumi kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles