Tartu tunnustab taas noorsootöö silmapaistvaid tegijaid

PM Haridusportaal
Copy
Noorsootöö
Noorsootöö Foto: Tartu raad

Tartu linnavõim ootab 14. novembrini aasta noorsootöö tegija, noore tegija, noortesõbraliku teo ning noorsootöö teemalise üliõpilastöö tiitli kandidaate.

Aasta noorsootöö tegija aunimetus võib kuuluda isikule või organisatsioonile, kes on noorte vaba aega sisustades neid oskuslikult juhendanud nende annete avastamisel ja ideede teostamisel, viinud ellu edukaid projekte ja/või käivitanud uuenduslikke ettevõtmisi.

Aasta nooreks tegijaks saavad kandideerida 7-26-aastased tartlased, kelle omaalgatuslik ettevõtmine on võimaldanud noortel panustada kogukonda ja/või positiivselt mõjutanud noorte elu.

Aasta noortesõbraliku teo aunimetus võib kuuluda Tartus tegutseva isiku või organisatsiooni ettevõtmisele, mis on aidanud muuta linna noorte elu meeldivamaks, uuenduslikumaks ja kaasavamaks.

Aasta noorsootöö teemalise üliõpilastöö aunimetusele kandideeriv üliõpilastöö peab olema kaitstud auhinna määramisega samal või eelneval aastal riiklikult tunnustatud rakenduskõrghariduse, bakalaureuse-, magistri- või doktoriõppekava lõputööna ning käsitlema Tartu noorte või noorsootöö jaoks päevakajalisi või uuenduslikke küsimusi, kasutades uuringu valimis Tartu noori või uurimisobjektina Tartu noorsootööd.

Ettepanekute seast valib komisjon välja aasta aunimetuste saajad. Tunnustusega kaasneb preemia 1500 eurot. Hindamiskomisjoni kuuluvad noorsootöö valdkonna organisatsioonide, linnavalitsuse ja noorte esindajad.

Tänavused laureaadid tehakse teatavaks Tartu noorsootöö aasta tunnustussündmusel 8. detsembril.

Mullused võitjad:

* aasta noorsootöö tegija kategooria laureaadiks sai Tartu Forseliuse Kooli huvijuht Janne Puks;

* aasta noorsootöö tegija kategooria laureaadiks sai Tartu loodusmaja huvikooli õpetaja Pille-Riin Pärnsalu;

* aasta noore tegija tiitli pälvisid Kärg Valner ja Martin Lillevere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles