Kunstimuuseumis jutustatakse koolivaheajal lastele lugusid ja legende

Agnes Korv
, Haridusportaali toimetaja
Copy
Kunstimuuseumi laagrisse oodatakse 7-12 aastaseid lapsi.
Kunstimuuseumi laagrisse oodatakse 7-12 aastaseid lapsi. Foto: Kunstimuuseum/Erakogu

Eesti Kunstimuuseumi filiaalid Tallinna vanalinnas – Niguliste ja Adamson-Ericu muuseum kutsuvad koolivaheaja esimesel päeval, 25. oktoobril 7–12-aastaseid noori kunstihuvilisi ühisesse laagrisse.

Päeva jooksul saavad lapsed osaleda erinevates ettevõtmistes Niguliste muuseumi endises sakraalhoones ja Adamson-Ericu muuseumi hubases kodanikumajas. Lõbusad ja loomingulised tegevused on seotud nii keskaegses kunstis peituva maailma kui ka jaapani kultuuriga. Laagri läbiv teema on lugude ja legendide jutustamine. Info ja registreerimine SIIN.  

Lisaks pakub Kumu kunstimuuseum 27. oktoobril lastele võimalust osaleda Kumu uue püsinäituse «Identiteedimaastikud. Eesti kunst 1700–1945» muuseumitundides. Näitusekülastuse ja töötoaga vaheajaprogrammi on oodatud 6–12-aastased lapsed.

Püsinäitus tutvustab Eesti kunsti ja visuaalkultuuri läbi mitmesaja aasta. Koolivaheajal võetakse fookusesse skulptuuride vormimängud ja materjalide imeline maailm. Uuritakse ka piltidel leiduvate pooside emotsioone ja kehakeelt. Ringkäigu lõpetab loovtöö ateljees. Lisainfo SIIN.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles