Tallinna tervishoiu kõrgkool tähistab 81. aastapäeva võimalikult kontaktivabalt

PM Haridusportaal
Copy
Tallinna tervishoiu kõrgkooli aastapäeva tähistatakse näituse ja virtuaalse loenguga.
Tallinna tervishoiu kõrgkooli aastapäeva tähistatakse näituse ja virtuaalse loenguga. Foto: Konstantin Sednev

Tallinna tervishoiu kõrgkool tähistab tänavu kooli aastapäeva üritustega, mis annavad võimaluse oma teadmistepagasit võimalikult ohutult täiendada.

Alates esmaspäevast on kõrgkooli kodulehel Eesti õenduse ajaloost rääkiv virtuaalnäitus «Eesti õendus muutuste tuules». Rohkem praktilisi teadmisi saab farmatseudi õppekava õppurite kokku pandud ravimtaimede näituselt, mis on kuni novembrini üleval Eesti Loodusmuuseumis.

Neljapäeval tähistatakse Kohtla-Järve struktuuriüksuse 55. juubelit virtuaalse konverentsiga «Pole hullu – saame hakkama!?», kus räägitakse õenduse aktuaalsetel teemadel. Konverentsi lingi leiab kõrgkooli kodulehelt.

«Iga aasta toob kõrgkooli tööle ja igapäevasele rütmile midagi uut juurde. On see siis kogemus kiirreageerida riigis valitsevale olukorrale, uus õppekava või mõni muu huvitav väljakutse. Tänu andekatele õppuritele ja innustunud ning avatud silmavaatega töötajatele on kõrgkool jõudnud sinna, kus ta täna on,» ütles kooli rektor Ülle Ernits.

Tallinna õdede kool avati 1940. aasta 16. oktoobril. Järkjärgult on kool kasvanud ning nüüd on Tallinna tervishoiu kõrgkoolis võimalik õppida 16 erialal. Tänavu alustas õpinguid ka esimene lend rahvusvahelise eriala Assistant Pharmacist õppureid.

Oktoobri alguses toimunud aasta õpetaja galal «Eestimaa õpib ja tänab» pärjati kool aasta haridusteo tiitliga asendamatu panuse eest pandeemiakriisi leevendamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles