Randvere kool saab enam kui 3 miljoni eest ujula ja juurdeehituse

BNS
Copy
Randvere kool
Randvere kool Foto: Tairo Lutter / Postimees

Oktoobris alustatakse Randvere kooli juurdeehituse ja ujula rajamisega; järgmise aasta septembriks valmivate tööde maksumus on ligi 3,1 miljonit eurot ilma käibemaksuta.

Tööde käigus rajatakse ujula ja hariduslike erivajadustega õpilaste klasside kompleks, söökla laiendus ning raamatukogu ja noortekeskuse juurdeehitus. Kokku rajatakse 15 uut klassiruumi, teatas Viimsi vallavalitsus.

Veel sisaldab juurdeehitus teraapia-, loovus-, muusika- ja füsioteraapia ruume. Samuti on plaanis rajada multifunktsionaalne saal pindalaga 120 ruutmeetrit. Ujulasse rajatakse neljarealine 1,1–1,5 meetri sügavune bassein ning ujuma õppimiseks ja lõõgastuseks sobiv ülevooluga ja massaažidüüsidega väike bassein sügavusega 0,9 meetrit.

Viimsi Haldus OÜ ja Eviko AS allkirjastasid ehituslepingu 5. oktoobril. Ehitustöid alustatakse lähima kümne päeva jooksul ning tööd valmivad 2022. aasta septembriks.

Viimsi vallavanem Illar Lemetti märkis, et valla järgmiseks suureks ehitusobjektiks saab olema täismõõtmetes jalgpalli sisehall, mille ehitamiseks saab vald riigilt 1,5 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles