Viimane võimalus on kandideerida vutiliidu stipendiumile

PM Haridusportaal
Copy
Eesti Jalgpalli Liidu logo.
Eesti Jalgpalli Liidu logo. Foto: EJL

Eesti Jalgpalli Liit (EJL) ootab pühapäevani avaldusi kehakultuurialase õppestipendiumi konkursile 2021./2022. õppeaastaks.

Kehakultuurialase kõrghariduse õppestipendiumi taotlemiseks peab stipendiumi taotleja omandama kõrgharidust Tallinna Ülikooli kehakultuuri või kehakultuuri õpetaja erialal või Tartu Ülikoolis kehalise kasvatuse ja spordi erialal või välisriigi samaväärses õppeasutuses täiskoormusega õppes, teatas EJL. Õppestipendiumi suurus üheks õppeaastaks on kuni 1000 eurot.

«Meil on hea meel, et jalgpallitaustaga inimesed, kes on otsustanud kõrghariduse omandamise kasuks, valivad oma erialaks kehakultuuri. Me tunneme, et kõrgkooli lõpetavatel noortel on põhjust tulla oma teadmisi rakendama jalgpalli juurde,» sõnas EJL-i peasekretär Anne Rei.

Kehakultuurialase kõrghariduse õppestipendiumi konkursil osalemiseks peab stipendiumitaotleja olema osalenud vähemalt viis hooaega Eesti jalgpalli meistrivõistlustel, täitma ausa mängu põhimõtteid, antidopingualaseid reegleid ja muud sellist. Samuti tuleb esitada tõend kõrgkoolis õppimise ning õppevõlgnevuste puudumise kohta stipendiumi taotlemisel ja peale esimest poolaastat.

Taotleja peab õppima positiivselt akrediteeritud õppekava alusel täiskoormusega päevases või sessioonõppes ning ei tohi stipendiumi saamise ajal viibida akadeemilisel puhkusel, sh aja- või asendusteenistuses.

Avaldusi konkursil osalemiseks ootab Eesti Jalgpalli Liit hiljemalt pühapäevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles