Bosch korraldab konkursi õpilaste käsitööoskuste edendamiseks

PM Haridusportaal
Copy
Žüriis teeb kaasa Tallinna Ülikooli töö- ja tehnoloogiaõpetuse didaktika lektor ning Eesti Tööõpetajate Seltsi juhatuse esimees Andry Kikkull.
Žüriis teeb kaasa Tallinna Ülikooli töö- ja tehnoloogiaõpetuse didaktika lektor ning Eesti Tööõpetajate Seltsi juhatuse esimees Andry Kikkull. Foto: Urmas Luik

Tööriista ja tehnoloogiafirma Bosch korraldab Eestis esmakordselt koolidele konkursi «Õpi oskusi Boschiga». Konkursi eesmärk on suurendada õpilaste huvi käsitööeriala vastu, tutvustada neile uusimaid tehnoloogiaid ning pakkuda praktilist tuge koolidele, mis rakendavad tehnoloogia õppekava.

Konkurss toimub kolmes kategoorias – üld-, eri- ja kutseõppeasutused. Iga kategooria võitja saab 1000 euro väärtuses Boschi elektrilisi tööriistu tõhusamaks ja turvalisemaks tööks uute projektide elluviimisel.

Konkursi võitjad valib laekunud taotlusi läbivaatav žürii, samuti korraldab Bosch Eesti oma Facebooki lehel avaliku hääletuse. Konkursi žürii koosneb Bosch Eesti juhtkonnast ja spetsialistidest, lisaks teeb žürii töös kaasa Tallinna Ülikooli töö- ja tehnoloogiaõpetuse didaktika lektor ning Eesti Tööõpetajate Seltsi juhatuse esimees Andry Kikkull.

«Eestis on palju noori andekaid inimesi, kellel on loomingulised ideed ja osavad käed, aga pole alati kõiki vajalikke vahendeid oma ideede elluviimiseks. Seetõttu tahame anda sellise võimaluse – tutvustada kõige kaasaegsemaid elektritööriistu ja anda võimalus nendega töötada, et realiseerida oma tulevikuideed,» ütles Kaspars Kalviškis, Boschi peadirektor Balti riikides.

Konkursitaotluse saab esitada oma õppeasutust esindav tehnoloogia eriala õpetaja. Taotluse võib algatada ka õpilane või õpilasrühm. Tekst peab lühidalt kirjeldama kooli olemasolevaid tööriistu, sisaldama lugu lõpetatud projektidest ja saavutustest ning kavandatavatest tulevastest projektidest.

Taotluste esitamise tähtaeg on 15. oktoober.  Konkursi reeglid on saadaval ettevõtte veebisaidil «Uudised ja lood». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles