Tallinna Ülikooli Õpilasakadeemia ootab gümnaasiuminoori kursustele

BNS
Copy
TLÜ õpilasakadeemia
TLÜ õpilasakadeemia Foto: Maris Sits

Tallinna Ülikooli Õpilasakadeemia ootab kuni 26. septembrini kandideerima gümnaasiuminoortele suunatud kursustele.

Akadeemia pakub tänavu kaheksat kursust, mille läbimisel saavad noored ülikoolis õppimist katsetada.

Õpilasakadeemia kursusi viivad läbi nii Tallinna Ülikooli õppejõud kui ka praktikud väljastpoolt ülikooli. Kursused kestavad ühe semestri ning annavad noortele kahe ainepunkti (EAP) väärtuses täiendkoolituse tunnistuse. Neid ainepunkte saavad noored ülikooli astudes valikainena üle kanda.

Õpilasakadeemia toimub ülikoolis lähiõppes nädalavahetustel. Ühe kursuse läbimiseks tuleb õppetöös osaleda kokku kokku viiel või kuuel päeval semestri jooksul.

Tänavu on õpilasakadeemias avatud informaatika kursus «Digitaru», millele saab registreerida kolme kuni viie liikmeliste meeskondadega. Digitaru on digilahenduse arendusprojekt, mis võtab kokku gümnaasiumi informaatika ainekava. Digitaru eesmärk on rakendada meeskonnatöös eelnevatel informaatika valikkursustel õpitut konkreetse tarkvara arendusprotsessis.

Tallinna Ülikooli Õpilasakadeemias on sügissemestriks avatud järgmised kursused: ristmeedia – mis, miks ja kuidas; 3D mudelid, visualiseerimine ja printimine; pedagoogiline mõtlemine õppimisest ja arengust; eripedagoogika – avasta kaaslase eriline maailm; rakenduspsühholoogia; sissejuhatus looduse seadustesse; antropoloogia: uurides kaasaegseid kultuure eesti ja inglise keeles ning sotsioloogia algajatele vene keeles.

Tallinna Ülikooli Õpilasakadeemias on aastate jooksul õppimas käinud üle 7000 noore. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles