Selguvad parimad BFMi tudengifilmid

PM Haridusportaal
Copy
Tudengifilmide Best of BFM galaõhtut juhib Mikk Mäe.
Tudengifilmide Best of BFM galaõhtut juhib Mikk Mäe. Foto: Viktor Burkivski/Toni Läänsalu

Reedel toimub Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia ja kunstide instituudis Best of BFMi gala, kus pärjatakse audiovisuaalkunsti üliõpilastööde autoreid.

Võistlustulle lähevad Balti filmi, meedia ja kunstide intituudi (BFMi) bakalaureuse- ja magistritudengite tehtud lühimängufilmid, dokumentaalfilmid ja teised audiovisuaalsed tööd. Linastuvaid teoseid hindab sõltumatu ja valdkonna ekspertidest koosnev Best of BFMi žürii.

Üheksandat korda toimuva Best of BFMi kordaminekusse panustab suur BFMi tudengite meeskond ja sündmust korraldavad üliõpilased pea kõikidelt erialadelt. Tänavune peakorraldaja Lennart Mathias Männik toob välja, et taolise sündmuse meeskonda kuulumine on loometööd tegevatele üliõpilastele tähtis kogemus. «On oluline, et meie maja muusika-, koreograafia- ja teleproduktsioonitudengid saavad peale pikka pausi väljundi, mida gala korraldamine pakub,» sõnas ta.

Gala õhtujuhid on nüüdismeedia magistriõppe eriala tudengid Mikk Mäe ja Mariel Korjus.

Praegusele ajale omaselt on galaetenduse ülekanne organiseeritud nii ülikooli enda kui ka Elisa Stage'i platvormile. «Kuigi arvatakse, et internetti kolimine seab piiranguid, siis meie näeme võimalust meeskonnatöö tulemusena pakkuda pidulikku galaõhtut märksa suuremale publikule kui ühelgi varasemal aastal,» märkis BFMi direktor Birgit Vilgats.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles