Rääma põhikool saab üle 5,7 miljoni euro toel kaasaegsed õpitingimused

BNS
Copy
Rääma põhikool
Rääma põhikool Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsus valis välja ettevõtted, kes Pärnu Rääma põhikooli õppehooned järgmise aasta lõpuks rekonstrueerivad ja uue võimla ehitavad, tööd lähevad maksma üle 5,7 miljoni euro.

Kooli A ja B korpust ning välisterritooriumi hakkavad uuendama OÜ Mapri Ehitus ja Qualitis Ehitus OÜ. Vana võimla lammutab ja uue ehitab OÜ Vnalinna Ehitus. Vastavalt riigihanke tingimustele peavad uued õppehooned ja võimla valmis olema 15. novembriks 2022, hankelepingute täitmise lõpptähtaeg on järgmise aasta 15. detsember.

Mõlemad õppehooned saavad rekonstrueerimise käigus täiesti uue sisu. Uude võimlasse tulevad õigete mõõtmetega palliplatsid ning välja võrkpalliplats ja mänguala. Koolile ehitatakse Raba tänavalt uued juurdepääsuteed ja 25 kohaline parkla, mille keskel on jalgratta õppesõidurada.

Õppehoonete ja välisterritooriumi rekonstrueerimiseks kulub koos käibemaksuga 4 408 680, võimla lammutamiseks ja ehitamiseks 1 309 925,47 eurot. Võrreldes juuli keskel tagasi lükatud ainsa pakkumusega lähevad tööd 360 000 euro võrra odavamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles