Valmis pealinna huvitegevusi tutvustav e-teatmik

PM Haridusportaal
Copy
Valmis e-teatmik pealinna huvihariduse kohta
Valmis e-teatmik pealinna huvihariduse kohta Foto: Tallinna linnavalitsus

Tallinna haridusameti kodulehel saab alates käesolevast nädalast tutvuda uue huvitegevuse e-teatmikuga.

Valminud teatmikust leiab infot 148 organisatsiooni huviringide ja huvitegevuse võimaluste kohta nii koolinoortele kui ka mudilastele. Infot saab otsida nii eesti kui ka vene keeles.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on teatmik heaks abimaterjaliks huvitegevuse leidmisel. «Tallinnas on mitmekesised võimalused huvitegevuse harrastamiseks ja noored soovivad oma vaba aega sisustada arendavalt ja meelepäraselt. Kooliaasta algus on peamine aeg, millal uut huviringi otsitakse ning huviteatmik muudab selle protsessi lihtsamaks ja aitab igal noorel leida endale sobiva hobi. Oma infot jagavad huviteatmikus nii munitsipaal- ja erahuvikoolid, spordiklubid, muuseumid, kui ka noortekeskused ja teised noorteorganisatsioonid,» ütles Belobrovtsev.

Huviteatmikust saab otsida infot seitsme kategooria kaupa, milleks on kunst ja käsitöö, keeleõpe, muusika, tants, sport, tehnika ja üldkultuur ning mudilased. Iga huvitegevust pakkuva organisatsiooni puhul on välja toodud pakutavad tegevused, õpilaste vanus, töökeel, kuutasu ning kontaktid.

Näiteks saavad igas vanuses keelehuvilised õppida Tallinna Keeltekoolis prantsuse, araabia, portugali ja soome keelt, 10-13-aastased teatrihuvilised saavad liituda Von Glehni Teatri improteatriga, algajate ujumiskursusi pakub Eesti Veespordialade Kool MTÜ ning Midrimaa Huvikool kutsub endaga liituma väikesi robootikahuvilisi.

Kõigi erinevate pakkumistega saab tutvuda veebilehel www.tallinn.ee/huviteatmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles