Projektikirjutamise koolitus Idee45 ootab osalejaid

BNS
Copy
Keeleõpe. Pilt on illustreeriv.
Keeleõpe. Pilt on illustreeriv. Foto: Sille Annuk

Projektikirjutamise koolitus Idee45, kus arendatakse Eestis elavate erineva emakeelega noorte koostööprojekte ehk noortekohtumisi, ootab osalejaid.

Koolitusele oodatakse 11-19-aastaseid noori koos täisealise grupijuhiga. Grupijuhiks võib olla näiteks noorsootöötaja, noortejuht või õpetaja, kes on valmis toetama nii projekti ettevalmistamist kui ka selle elluviimist. Noortekohtumiste puhul on noorte aktiivne osalus võtmetähtsusega, seega ei saa noortejuht koolitusele registreeruda üksi.

Koolituse eesmärk on anda osalejatele põhiteadmised projektiloogikast; arendada ja toetada noorte kujunemisjärgus ideid noortekohtumiste projektitaotlusteks; toetada projektipartnerite leidmist ja noorte omavahelist koostööd.

Koolituse jooksul on ka võimalus oma projektiidee osas koolitajate ning projektinõustajatega nõu pidada.

Koolitus algab 8. oktoobri pärastlõunal kell 16 ja lõppeb 10. oktoobril kell 13. Sündmus toimub Harjumaal või virtuaalselt - sõltuvalt riigis kehtivatest piirangutest. Koolituse töökeelteks on eesti ja vene ning vajadusel ka inglise või mõni muu keel. Koolitusel osalemine on tasuta, osalemise eelduseks on, et programmist võetakse osa täismahus.

Koolitusele registreerimine kestab kuni 4. oktoobrini ning kohtade arv on piiratud. Registreerimise kinnitus ja lisainfo saadetakse osalejatele hiljemalt 6. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles