Tallinna 53. keskkool sai uue moodsa staadioni

BNS
Copy
Tallinna 53. keskkooli staadioni avamine.
Tallinna 53. keskkooli staadioni avamine. Foto: Tallinna linnavalitsus

Mustamäel Sütiste teel asuv Tallinna 53. keskkool avas esmaspäeval 376 000 eurot maksma läinud uhiuue staadioni.

Kaasaegne staadion koosneb kolme ovaalse tartaankattega jooksurajaga ümbritsetud kunstmurukattega jalgpalliväljakust. Staadionil on olemas kaugushüppekast, kuulitõukerada ja palju muud spordi- ja võimlemisinventari: kangid, rööbaspuud, poom, trenažöörid ja palju muud.

Ehituse käigus rekonstrueeriti staadioni valgustus ning paigaldati kooli keskse süsteemiga ühildatud videovalve. Staadioni kaugushüpperaja äärde paigaldati lisaks ilmastikukindlaid pinke ja prügikaste ning spordiinventari hoidmiseks sobiv kuur.

Staadioni projekti ja ehituse tellija on Tallinna haridusamet, töid teostas OÜ Kivipartner. Tööde maksumus on 376 000 eurot.

Tallinna 53. keskkooli õppehoone renoveeriti 2009. aastal.

«Sportimisvõimalused on olnud Mustamäel kitsaskohaks, kuid viimaste aastatega oleme spordirajatiste juurdeehitamise ja uuendamisega jõudsalt edasi liikunud nii koolide juures kui ka avalikuks kasutamiseks mõeldud aladel,» kommenteeris Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Aasta jooksul on Mustamäele ehitatud neli uut staadioni - lisaks 53. keskkooli omale veel Mustamäe humanitaargümnaasiumi staadion, Kadaka staadion ja Arte gümnaasiumi spordikompleks. Tallinna kaasava eelarve raames valmis ka 32. keskkooli pallimänguväljak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles