Lasnamäe lastekeskus alustab õppeaastat uutes ruumides

PM Haridusportaal
Copy
Lasnamäe põhikool
Lasnamäe põhikool Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Tallinna Lasnamäe lastekeskus tegutseb alates kolmapäevast uuenduskuuri läbinud Lasnamäe põhikooli ruumides aadressil Ümera 48 ja sinna on oodatud nii uued kui ka seal varem käinud lapsed.

«Lasnamäe Lastekeskusel on väga olulised ja mitmekülgsed ülesanded: siin pakutakse huvitavaid ja arendavaid tegevusi koolilastele, toimuvad erinevad huviringid ja klubid, samuti pakutakse psühholoogilist abi lastele ja nende peredele,» ütles linnaosa vanem Vladimir Svet.

Lasnamäe lastekeskuses toimuvad erinevad huviringid, seal hulgas käsitöö-, kokandus-, huvitav matemaatika, seiklusklubi, infotehnoloogia-, tantsu- ja kunstiringid. Lisaks on eesti ja inglise keele klubid. Uuendatud ruumides alustab uus huviring väikestele – robootika. Huviringid toimuvad väikese hinna eest. Lisaks sellele osutatakse Lastekeskuses ka sotsiaalteenuseid sotsiaalhoolekandeosakonna suunamisel ja need on Tallinna elanikele tasuta.

Lastekeskus asub Lasnamäe põhikooli hoones oma endises asukohas. Remondi käigus paranes ruumide sisustus ja nende funktsionaalsus. Lasnamäe põhikooli hoone remont algas 2020. aasta veebruaris.

Lastekeskuse teenuste kohta saab rohkem teavet telefonil 635 6828, 551 1977 või kodulehel llk.tln.edu.ee .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles