Mess tutvustab huvilistele keeleõppe võimalusi

PM Haridusportaal
Copy
Tallinna Tehnikaülikooli Virumaa kolledž võõrustab keelemessi
Tallinna Tehnikaülikooli Virumaa kolledž võõrustab keelemessi Foto: Erakogu

Integratsiooni Sihtasutus korraldab tänavu septembris messi „KU-ку!”, mis pakub huvilistele infot keeleõppevõimaluste kohta.

Esimene mess toimub 4. septembril kella 10-15 Kohtla-Järvel TalTech Virumaa Kolledžis ning teine 18. septembril kella 10-16 Tallinna Lauluväljakul. Üritused on osalejatele tasuta ja messil pakutavat on võimalik jälgida ka veebi kaudu.

Messile on oodatud erineva eesti keele oskuse ja erinevate keeleõppevajadustega täiskasvanud, et tutvuda uusimate metoodikatega ja valida endale sobiv keeleõppe vorm. Igal täistunnil toimub messialal loterii, on avatud kohvik ning toimuvad lõbusad tegevused lastele.

Partnerite kaasabil on messil võimalik valida sobivat keeleõppevormi, tutvuda värskete õppematerjalidega, mängida keeleõppemänge, saada nõu keeleõppeeksamiks valmistumisel, tutvuda keelekümbluse metoodikaga, osaleda keelekohvikus ja õpitubades ning teha palju muud põnevat.

Tegevust viiakse ellu Euroopa Sotsiaalfondist rahastatava projekti „Eesti ühiskonnas lõimumist toetavateks tegevusteks toetuse andmise tingimused“ raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles