Sotsid kutsuvad Tartus arutlema tudengite rolli üle linnas

PM Haridusportaal
Copy
Üliõpilased Tartus.
Üliõpilased Tartus. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Tartu sotsiaaldemokraadid kutsuvad esmaspäeval kell 17.15 Kuuni ja Vallikraavi tänava ristile avalikule arutelule «Tartu tudengitele!».

Arutelul osalevad Tartu sotsiaaldemokraadid, sealhulgas kohalike omavalitsuste volikogude valimiste SDE nimekirjas kandideerijad. Teemat tutvustavad Tartu Ülikooli üliõpilaskonna esimees Katariina Sofia Päts, Eesti Maaülikooli üliõpilane Marlen Laanep ja üliõpilasorganisatsioonide esindaja Silver Sten Kruus. Kuulama on oodatud kõik huvilised. Arutelu modereerib endine Tartu Ülikooli Üliõpilasesinduse (TÜÜE) esimees ja valimistel SDE nimekirjas kandideeriv Karl Lembit Laane.

Sotsiaaldemokraadid on oma seekordses valimisprogrammis rõhku pannud tudengite murede lahendamisele ja võtnud arvesse ka TÜÜE esitatud ettepanekuid. Näiteks lubavad nad leida lahendusi ühistranspordi, ühiselamukohtade, töö- ja praktikakohtade küsimustele ja parandada perearstiteenuse kättesaadavust välismaalt pärit tudengitele ja õppejõududele. Arutelul räägitakse, kuidas muuta Tartut veelgi paremaks tudengilinnaks.

Arutelu toimub Küüni ja Vallikraavi tänava ristmikul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles