Tallinna loomaaed tähistab oma 82. sünnipäeva ja loodushariduspäeva

PM Haridusportaal
Copy
Tallinna loomaaed.
Tallinna loomaaed. Foto: Shutterstock

Tallinna loomaaed tähistab sel kolmapäeval oma 82. sünnipäeva ja loodushariduspäeva.

Päev loomaaias on täis põnevaid loomaaednike jutte, loomade avastuspunke, mänge ja ringkäike. Loodushariduse spetsialistid tutvustavad loomade aedikute juures jääkarusid, šimpanseid, elevante ja kotkaid. Räägitakse lugusid loomaaia loomadest ja vaadatakse lähemalt, kuidas käib nende toitmine ja elukeskkonna põnevamaks muutmine.

Selleks, et kõigi külastuselamus oleks võimalikult turvaline, tuleb loomaaia külastamiseks esitada tõend Covid-19 vaktsineerimise, läbipõdemise või koroonatesti negatiivse tulemuse kohta koos isikut tõendava dokumendiga. Tõendit ei pea esitama alla 18-aastased külastajad. Tõend koos isikut tõendava dokumendiga tuleb esitada kassas pileti ostmisel. E-piletiga külastajad peavad dokumendid esitama külastusjuhile.

Päeva lõpetab Pille Lille Muusikute Fondi klassikakontsert. Esitusele tulevad Boellmann, Mussorgski, Tšaikovski ja teiste heliloojate muusika, Eesti ainsa klassikat esitava akordioniduo Mikk Langeproon ja Henri Zibo ettekandel. Ilusa ilmaga toimub kontsert Polaariumis, vihma korral keskkonnahariduskeskuse fuajees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles