ERKI Moeshow noori disainereid hindab rahvusvaheline žürii

PM Haridusportaal
Copy
ERKI tudengite mullune moeshow
ERKI tudengite mullune moeshow Foto: ERKI

Tallinna Patarei Merekindluses aset leidevat aasta tähtsaimat moesündmust ERKI Moeshowd hindab ka sel aastal rahvusvaheline žürii.

Noorte disainerite looming jõuab juba sel laupäeval, 28. augustil, Patarei Merekindluses publiku ette. Eelmisele aastale sarnaselt toimub ka sel aastal moeetendus showcase'i vormis, kus iga etendus toimub eraldi laval. Lavasid on kokku 15. 

Parima kollektsiooni selgitab välja mainekas rahvusvaheline žürii, mille koosseisu kuuluvad teiste seas professor ja Istituto Europeo di Design (IED) kunstiline juht Giovanni Ottonello ning VOCA tegevdirektor ja asutaja Fredrika Erlandsson.

Nagu eelmisel aastal, nii ka tänavu osaleb žüriis läbi online-kanali juba möödunud aastast tuttav Katie Dominy, kes on rahvusvahelisi kunstnikke, disainereid ja loovtalente koondava digitaalse platvormi ARTSTHREAD kaasasutaja. Žürii hulka kuuluvad ka kodumaised nimed Tanel Veenre, kes on Eesti ehtekunstnik ning omanimelise kaubamärgi disainer; tunnustatud moekunstnik ja stilist Liisi Eesmaa, stilist Ženja Fokin, ajakirja SÄDE peatoimetaja Kristi Pärn Valdoja ja Eesti lavastaja, installatsiooni- ja videokunstnik Ene-Liis Semper.

Tõelistel ERKI fännidel on võimalus soetada selleaastase visuaaliga Allprint T-särke, õlakotte, SUVA sokke ja ekstra ERKI jaoks valminud peopaunasid. ERKI eksklusiivsed meened on saadaval nii EKA poes, aadressil Rotermanni 6 kui ka kohapeal Patarei Merekindluses.

Patarei kindluse väravad avatakse kell 17 ning show algab kell 18. Kõikide kollektsioonidega on võimalik tutvuda ajavahemikus 18-20.30. Lisaks sellele esineb ERKI Moeshow 2021 bänd «Minibeat». Peale moeetendust kuni südaööni mängivad muusikat Helena Toater, DJ Big Boss & HOT CHIPP.

ERKI Moeshow lisab Patarei Merekindluse sissepääsu juurde lisakontrolli, vastavalt uutele regulatsioonidele seoses Covid-19 viiruse piiramisega.

Lisainfo ja link Facebooki üritusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles