Tehnikaülikooli uuele õppeaastale annab stardipaugu orienteerumine

BNS
Copy
Orienteerumine. Foto on illustratiivne.
Orienteerumine. Foto on illustratiivne. Foto: Madis Perli

Tallinna Tehnikaülikoolis (TalTech) toimub esmaspäeval suur rebaste orienteerumine, mis annab avalöögi ülikooli eelnädalale ning uuesti algavale kooliajale.

Tehnikaülikoolis alustab sel õppeaastal õpinguid pea 2500 uut tudengit. Nendest ligikaudu 1500 rebast võetakse vastu orienteerumisega, mis toimub ülikooli Mustamäe linnakus.

Orienteerumise rada hõlmab endas 15 tegevust, mille on välja pannud TalTechi tudengiorganisatsioonid. Teiste seas on väljas TalTech Cheerleaders, tudengivormel, robotiklubi, orkestrid, koorid ja üliõpilaskogud. Linnaku eri paikadesse on välja pandud põnevaid atraktsioone nagu takistusrajad, robotite võidusõit ja katsed. Melu kestab kella poole kolmest poole seitsmeni.

„Tegemist on ainulaadse tudengiüritusega Eestis, mis annab värsketele tudengitele aimu nii ülikooli linnakust, teenustest, koostööpartneritest, aga ka tudengielust ja ajaveetmise võimalustest,“ ütles sündmuse peakorraldaja, TalTechi magistrant ja üliõpilasesinduse juhatuse liige Engel-Mari Mölder. „Värskelt keskkoolist tulnud noortele on ülikool esmapilgul aukartust äratav ja hoomamatu. Lõbusas võtmes ülikooliga tutvumine on parim viis ülikooli ellu sukeldumiseks ja uute kaasteeliste leidmiseks,“ lisas ta.

Koostööpartneritena on kaasatud Solaride ja Eesti Üliõpilaskondade Liit. Sündmust korraldab TalTechi üliõpilasesindus. Melu kestab kella poole kolmest poole seitsmeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles