Tallinn meelitab auhinnaloosiga õpilasi kaitsepookima

BNS
Copy
Koroonaviiruse vastu vaktsineerimine.
Koroonaviiruse vastu vaktsineerimine. Foto: Marko Saarm

Tallinna koolides korraldatakse augusti teises poole vaktsineerimised, õpilaste vahel loositakse välja hulgaliselt auhindu.

21.- 22. augustil ning 27.-29. augustil kell 10-20 toimub Tallinna koolides vaktsineerimine, kus lisaks Pfizer/BioNTech Comirnaty vaktsiini saamisele osaleb iga vaktsineeritu auhinnaloosis, edastas linnavalitsus.

„Koolides vaktsineerimise vastu huvi äratamiseks ning vaktsineerimisega seonduvalt positiivse meeleolu loomiseks oleme linna poolt välja pannud tuhandeid auhindu ning auhinnafondi toetab paarkümmend ettevõtet kokku tuhandete auhindadega. Vaktsineerimine on jätkuvalt vabatahtlik, aga meie eesmärk on anda inimestele võimalus teha lihtne valik vaktsineerimise kasuks ikka selleks, et algaval õppeaastal oleksid võimalikult paljud õpilased, õpetajad ja pered koroonaviiruse eest kaitstud,“ ütles linnapea Mihhail Kõlvart.

Koolides vaktsineerimise auhinnafondis on lisaks 30 iPadile 25 kruiisi Stockholmi, 500 viietunnist merekruiisi Läänemerel ning sada spaakülastust. Välja loositakse ka sadu pileteid teatritesse, meelelahutuskohtadesse, kinno, loomaaeada ja mujale.

Lisaks on loosimisel 2000 kinkekaarti ujulatesse, spordikeskustesse ja muuseumidesse. Väljaloosimisel on ka erinevaid kinkekaarte. Auhinnaks võib saada ka veepudeli, akupanga või laadija. Samuti loositakse välja kinkekaarte kiirtoidukohtadesse ning iga koolis vaktsineeritu saab kas jäätist või kommi.

Vaktsineerimine toimub kõigis linnaosades ühtekokku 16 koolis üle linna. Laupäeval, 21. ja pühapäeval, 22. augustil kell 10-20 toimub vaktsineerimine Kesklinnas Tallinna Reaalkoolis, Lasnamäel Tallinna Läänemere gümnaasiumis ja Tallinna Laagna gümnaasiumis, Haaberstis Tallinna Järveotsa gümnaasiumis, Mustamäel Tallinna 32. keskkoolis ja Põhja-Tallinnas Pelgulinna gümnaasiumis.

Reedel, 27., laupäeval, 28. ja pühapäeval, 29. augustil kell 10-20 on vaktsineerimine Kesklinnas Tallinna 21. koolis, Kristiine gümnaasiumis, Lasnamäel Lasnamäe gümnaasiumis ja Kuristiku gümnaasiumis, Pirita majandusgümnaasiumis, Haaberstis Õismäe Vene lütseumis, Mustamäel Tallinna 53. keskkoolis ja Tallinna Tehnikagümnaasiumis, Nõmme põhikoolis ja Põhja-Tallinnas Ehte humanitaargümnaasiumis.

Tervishoiuteenust pakuvad Ida-Tallinna keskhaigla, Lääne-Tallinna keskhaigla, Tallinna Kiirabi ning SA Tallinna Koolitervishoid. Vaktsineerimiseks koolides eelregistreerima ei pea, lisaks õpilastele on vaktsineerima oodatud kõik ümberkaudsed elanikud.

Kõik Tallinna koolid on saatnud õpilastele ja lapsevanematele teavituskirja ja vanema nõusoleku vormi. Õpilane saab vaktsineerima minna koos vanemaga või vanema antud kirjaliku nõusolekuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles