Täiendav vastuvõtt Kuressaare ametikoolis kestab kohtade täitumiseni

PM Haridusportaal
Copy
Kujundusgraafika õpilased Kuressaare ametikoolis.
Kujundusgraafika õpilased Kuressaare ametikoolis. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaare ametikoolis algas täiendav vastuvõtt vabadele õppekohtadele, sügisel alustavate õpperühmadega saab liituda nii kaua, kuni kohad täituvad.

"Tänavu oli päris mitmeid konkursiga erialasid, kuhu kõik soovijad paraku õppima ei mahtunud," rääkis ametikooli direktor Neeme Rand. "Samas on mõnel erialal üks vaba õppekoht, mõnel rohkem. Sinna ootame inimesi, kes soovivad haridusteed jätkata ja uusi oskuseid omandada."

Õppima asumiseks tuleb ühendust võtta ametikooli vastuvõtutöötajatega kooli üldkontaktidel info@ametikool.ee või telefonil 45 24 600. Kohalikud inimesed saavad tulla ka kooli kohale, vastuvõtt on avatud tööpäeviti kell 8-16.30.

Vabu kohti on järgmistele erialadele: Kujundaja ja interaktiivse graafika kujundaja, töökohapõhine õpe liikumis- või kehapuudega inimestele, bussijuht tsükliõppes, veoautojuht tsükliõppes, kokk tsükliõppes, hooldustöötaja tsükliõppes, CNC-puidutöötlemiskeskuse operaator tsükliõppes, ärikorralduse spetsialist tsükliõppes, väikelaevaehitaja päevases kutsekeskharidusõppes ja turismiettevõtte teenindaja ja majutusteenindus päevases kutsekeskharidusõppes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles