Audentese spordiklubi juht: oleme valmis trennidega alustama

Agnes Korv
, Haridusportaali toimetaja
Copy
Naine jõusaalis. Foto on illustreeriv.
Naine jõusaalis. Foto on illustreeriv. Foto: Unsplash

Audetnese spordiklubi juht Peeter Tishler rääkis kolmapäeval riigikogu sotsiaalkomisjonile, et spordiklubid on valmis uue hooajaga peale hakkama ning esialgu saab palju tegevusi viia läbi ka ohutult vabas õhus.

«Noori vanuses kuni 18 praegu ei pea kontrollima, kui nad trenni tulevad, küll aga peame seda tegema kõikide oma treenerite puhul. Ja oma klubi puhul saan öelda, et meil on 60 treenerit, kellest 56 on vaktsineeritud,» rääkis Tishler.

Peeter Tishler.
Peeter Tishler. Foto: Erakogu

Tema sõnul on Audentes ja ka ilmselt teised spordiklubid valmis uut hooaega alustama. «Loodame, et vaktsineerituse tase Eesti ühiskonnas tõuseb ja viirus talgub, aga eks seda on muidugi eelnevatest prognoosidest raske välja lugeda,» rääkis Tishler.

Mis puudutab noorte sporti, siis Tishleri sõnul tasub kindlasti pingutada leidmaks kokkuleppeid, kuidas sellega efektiivselt jätkata, kuna piirangute ajal on laste ja noorte liikuvus oluliselt vähenenud.

«Meil registreerimine käib ja lapsevanemad sõlmivaid lepinguid. Aga eks me ei aja gruppe väga suureks ning sügisel saab teha palju trenni ka väljas,» lisas Tishler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles